Cursuri de Pictură - Bogdan Mihai Radu

Mergeţi la conţinut

Menu principal:

CURSURI DE PICTURĂ

1. DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN ARTĂ.

Alături de muzică, pictura este un limbaj universal. Prin intermediul culorilor îți poți spune povestea personală, o poți duce mai departe din tărâmul inconștientului către concretul formelor. Emoțiile își găsesc o formă de exprimare originală, fiind alchimizate din creuzetul inconștientului către o formă expresivă care îți vorbește ție și celor apropiați despre multitudinea de culori din sufletul tău. Bucuria, tristețea, armonia sau frustrarea își pot găsi drumul către conștientizare prin intermediul jocului de lumini și umbre, de intensitate sau diafan date de culorile picturii. A comunica este verbul definitoriu al acestei epoci. Originalitatea exprimării prin pictură îți poate dezvălui zone nebănuite ale sufletului și minții tale, ajutându-te să îți cunoști mai bine viscerele interioare. Te poți defini, cunoaște și exprima prin intermediul vopselelor și a modului personal în care le vei combina. Poți vorbi despre tine altfel acum. Îți poți vorbi ție sau celorlalți, în apropouri impresioniste sau realism expresionist. Ești fericit? Înflorește pânza în culorile sensibilității și îndrăznelii sufletului tău. Ești nostalgic? Lasă galbenul crizantemelor sau albastrul infinit al cerului să vorbească pentru tine.

lectia-de-pictura-în-revista

2. EDUCAȚIE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU COPILUL TĂU.

Arta nu este doar un hobby, arta este o trebuință pentru copii. Jocul lor inocent poate fi direcționat sau supervizat prin exprimarea prin intermediul picturii. Copilul tău poate comunica astfel lucruri care nu își au încă corespondentul verbal în limbajul sau. Copilul își poate exprima individualitatea și unicitatea sa, oferindu-i un sentiment de satisfacție și împlinire pentru ca a reușit să se comunice pe sine. Copilul învață să asculte și în același timp se poate exprima pe sine, fără a fi criticat, dând forma unor stări pentru care nu are încă concepte asociate. Îți poți cunoaște copilul mai bine astfel și el însuși are satisfacția că a reușit să se exprime. Creativitatea este o aptitudine necesară în viață, copilul învățând prin pictură originalitatea rezolvăriii de  probleme, focusarea precum și gândirea divergentă, cea care vine cu soluții inovatoare la diversele probleme ale vieții. Aptitudinile sociale, de relaționare și interacțiune umană pot fi de asemenea exersate, prin necesitatea comunicării cu profesorul său de artă precum și prin interacțiunea cu alți copii prezenți la cursuri. În cadrul relaxant al orelor de pictură, copilul își va dezvolta mișcările motorii, învățând rafinamentul și precizia prin exersarea folosirii pensulei, a culorilor și a pânzei. Într-un mediu de joc, relaxant și amuzant, copilul asimilează astfel trasături de personalitate importante pentru dezvoltarea sa ca adult.

cursuri-de-pictura-pentru-copii

3. TERAPIE DE CUPLU PRIN ARTĂ

Dinamica romantică a unui cuplu se poate împiedica de multe ori de formele dure ale limbajului. Cuvintele pot ridica și sfărâma lumi interioare atât de sensibile într-o clipă. Exprimarea prin pictură poate oferi o modalitate rafinată, aluzivă și amuzantă în același timp de a exprima lucruri dificil de comunicat prin limbaj. Blocajele în comunicarea nevoilor reale, a așteptărilor neimplinite, pot fi depășite în cadrul ședințelor pentru cuplurile care vor să își rezolve anumite probleme. În același timp, nu e nevoie să ai neapărat probleme în cuplu pentru a apela la această formă de comunicare, o poți face și din dorința de a-ți exprima într-un mod original sentimentele și culorile trăirilor inspirate de partener sub forma unei picturi. Cei doi își pot testa cât de bine știu să negocieze sau să colaboreze atunci când primesc drept temă realizarea unei picturi împreună. Pot ieși la iveală conflicte mocnite și astfel pot fi puse pe tapet, și la propriu și la figurat.

4. MANAGEMENTUL STRESULUI

Relaxare. Un cuvânt magic și o stare din ce în ce mai greu de atins într-o lume care devine din ce în ce mai tehnologizată și virtuală. Participarea la un atelier de creație, singur, împreună cu partenerul sau familia, este un eveniment care aduce zâmbet și bucuria jocului. Poți uita de concret, de reguli și de norme în atmosfera relaxată a jocului cu culori, cu luminile și umbrele formelor în care îți vei așeza gândurile și trăirile.

cursuri-de-pictura-pentru-adulti

Transformarea fotografiilor dumneavoastră preferate în tablouri.


Fotografiile  sunt un jurnal în imagini a momentelor vieții noastre care ne-au  amprentat retina ochiului și a sufletului. Momentele dumneavoastră preferate pot  căpăta viață și culoare prin intermediul picturii. Alegeți fotografiile preferate iar pictorul Bogdan Mihai Radu le poate da strălucire și  originalitate. Vor fi printate pe pânză iar împreună cu artistul veți  alege care detalii vor căpăta culoare prin intervenția picturii pe  fotografie.

Exprimarea originalității dvs. purtând o piesă de îmbrăcăminte amprentată de pensula pictorului Bogdan Mihai Radu.


Sunt evenimente sociale în care vreți să fiți remarcat doar prin simpla prezență. Vă puteți picta o cămașă, o rochie  sau un alt articol de îmbrăcăminte în diferite culori care să vă exprime personalitatea și originalitatea. Veți comunica astfel ceva despre dumneavoastră doar prin simpla înveștmântare în originalitate și unicitate.

Bucuria jocului cu culorile dăruită cuiva drag.


Puteți face un cadou original, oferind persoanelor importante un voucher pentru un modul de pictură. Un dar este cu atât mai semnificativ cu cât arată grija în selectarea lui. Un curs de pictură oferit în dar va fi un cadou inedit, cu semnificații profunde care merg dincolo de simplul gest de a face un cadou. Veți dărui astfel zâmbet, bucurie, originalitate precum și șansa descoperirii de sine destinatarului surprizei tale.

Abonați-vă pentru a fi la curent cu perioadele de desfășurare ale cursurilor de pictură și ofertele speciale.
 
web design
www.bogdanmihairadu.com

Bogdan Mihai Radu

+4-0721.811.101
Înapoi la conţinut | Înapoi la meniul principal